FRUKOSTTIPS #3
Äppel"kaka" med vaniljyoghurt
Skölj av och dela ett gott, friskt äpple i båtar. Strö över havregryn, vaniljsocker, pepparkakskryddor och blanda. Häll degen/blandningen på en smörad, varm panna. Fräs till lite tills sockret har smält och lägg sedan upp lite fint på ett fat. Häll vanlijyoghurt i en liten skål med fot och ställ på. Ringla lite flytande honung över äppelblandningen och voila, färdig att serveras!
TIPS:
♥ Tar endast ett par minuter att göra, passar när man är stressad och vill ha något smidigt men gott
♥ Passar utmärkt till de som inte är särskilt förtjusta i frukost.
Skölj av och dela ett gott, friskt äpple i båtar. Strö över havregryn, vaniljsocker, pepparkakskryddor och blanda. Häll degen/blandningen på en smörad, varm panna. Fräs till lite tills sockret har smält och lägg sedan upp lite fint på ett fat. Häll vanlijyoghurt i en liten skål med fot och ställ på. Ringla lite flytande honung över äppelblandningen och voila, färdig att serveras!
TIPS:
♥ Tar endast ett par minuter att göra, passar när man är stressad och vill ha något smidigt men gott
♥ Passar utmärkt till de som inte är särskilt förtjusta i frukost.
Kommentarer
Trackback